Uncategorized

Ја основавме семејната винарија во чест на нашиот татко

На платформата на Кајак.мк отсекогаш владееле приказните кои ќе ве поттикнат и мотивираат да продолжете по патот кон остварување на вашите животни соништа. Никој не би рекол дека работите во Македонија стојат лесно и дека некому му е потребна среќа за да успее во онаа кое го има замислено. Тоа се ретки луѓе, а ние како млад тим одлучивме …

Ја основавме семејната винарија во чест на нашиот татко Read More »

Scroll to Top